top of page

Praktisch

Tarief

Graag cash meebrengen of via payconiq betalen.

(Intake) gesprek : 60 min = 65 euro

 

 

Terugbetaling

Terugbetaling is mogelijk, afhankelijk bij welke mutualiteit je bent aangesloten. Raadpleeg dus zeker de site van je mutualiteit. Meestal hoef je enkel een attest af te drukken, een klevertje aan te brengen en dit te laten invullen door mijzelf.

 

Annulatie

Wanneer je onze gemaakte afspraak graag zou willen verplaatsen/annuleren, kan dat tot 24u op voorhand. Je begrijpt dat wanneer jij een afspraak hebt, iemand anders die ook hulp nodig heeft op dat moment geen kans krijgt om langs te komen. Om die reden word je vriendelijk gevraagd om elke afspraak die niet ten laatste 24u op voorhand wordt afgezegd alsnog te betalen. 

OF

Indien de afspraak niet kan worden nagekomen gelieve dan minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Anders zal de afspraak alsnog worden aangerekend.

Een online sessie?

Indien je klachten vertoont, in quarantaine bent of het veiliger voelt om niet naar de praktijk te komen, mag je dit laten weten en dan zal er gekeken worden om de sessie online te laten verlopen. Ook als je op de dag van de afspraak zelf beter niet naar de praktijk komt, kan er gekeken worden om het gesprek online te laten doorgaan, dit in het kader van de continuïteit van de therapie. Ik gebruik hiervoor de ZOOM applicatie.

 

Beroepsgeheim

Ikzelf ben gebonden aan beroepsgeheim, d.w.z. dat alles wat er in de therapieruimte besproken wordt, vertrouwelijk is en tussen ons blijft. Ik mag enkel en alleen informatie van jou met derden delen wanneer ik daar expliciet de toestemming voor gevraagd heb. Hierbij zijn er echter twee uitzonderingen: wanneer je een gevaar bent voor jezelf of voor de ander; dan kan/mag ik mijn beroepsgeheim verbreken.

bottom of page